Skip to content

Zaal huren Aalsmeer

Wil je een groot feestje geven, maar heb je zelf de ruimte niet beschikbaar? Bij Café de Gouwetéén kun je eenvoudig een zaal huren in Aalsmeer. We hebben diverse zalen beschikbaar en kunnen ook de bediening van je gasten verzorgen. Zo ben je zelf niet druk met je feest en kun je optimaal genieten van de sfeer. Naast vriendelijk personeel en een uitstekende service, maakt ook de gezellige sfeer van ons café je feest nog leuker.

Zaal huren in Aalsmeer voor een geslaagd feest

Wanneer je kiest om bij ons een zaal te huren in Aalsmeer, kun je gebruikmaken van diverse voorzieningen. We hebben meerdere zalen met ruimte voor een dj-installatie. Ook hebben we een ruime dansvloer waar je genoeg plaats hebt voor een geslaagd en gezellig feestje. Gasten kunnen drankjes halen aan de bar en er is ook voldoende ruimte voor een verjaardagsfeest. Of je nu een grote dansvloer wilt of voldoende zitplaatsen, bij ons kun je een zaal huren voor het doel dat je voor ogen hebt.

Zaal huren bij Café de Gouwetéén

Bij Café de Gouwetéén kun je een zaal huren in Aalsmeer en gebruikmaken van onze andere voorzieningen. Zo kunnen we je gasten voorzien van drankjes en snacks aan de bar en hebben ze de gelegenheid om te darten en te poolen in ons café. Zo word je volledig ontzorgd en hoef je zelf niets in huis te halen of te regelen.

Diverse activiteiten

Naast zaalverhuur bieden we ook nog veel andere mogelijkheden voor een leuke avond. Zo kun je bij ons terecht voor een heerlijk hapje eten of een uitgebreide borrelavond. Ook kun je deelnemen aan een van onze darts toernooien, die we regelmatig organiseren. We hebben namelijk een groot aantal dartborden, zodat er voldoende gelegenheid is voor iedereen om met vrienden te komen darten. Denk je bij een leuke avond eerder aan een potje poolen? Ook dan kun je uitstekend bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op

Wil je graag een zaal huren in Aalsmeer? Dan kan dit uitstekend bij Café de Gouwetéén. We hebben diverse zalen en zelfs een overdekt terras in Aalsmeer. Heb je vragen over ons zaalverhuur of wil je direct een zaal huren? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Je kunt eenvoudig het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.