Skip to content

Darts toernooien

Wil je graag deelnemen aan darts toernooien? Bij Café de Gouwetéén in Aalsmeer organiseren we regelmatig een dart toernooi. Ontdek hoe ver je komt in een toernooi vol met andere dartliefhebbers. Geniet ondertussen van goed bier of een heerlijk ander drankje en vier feest wanneer de winnaar bekend is! Een darttoernooi is bij ons altijd gezellig en een reden voor een borrel tot in de kleine uurtjes.

Een gezellige sfeer tijdens onze darts toernooien

Café de Gouwetéén is een café met een groot aantal dartborden op een prachtige locatie. Ons café is omringd door natuur en ons terras ligt aan het water. Op ons terras kun je dus heerlijk van de natuurrijke omgeving genieten, terwijl er in ons café gestreden wordt in een van onze darts toernooien. Wanneer er een toernooi bij ons plaatsvindt, kun je genieten van de unieke combinatie van een ontspannen, gezellige en sportieve sfeer. Onze omgeving draagt bij aan de ontspanning die je kunt ervaren op ons terras. Natuurlijk is er bij een dart toernooi in ons café sprake van een competitieve en sportieve sfeer.

Goed bier en andere drankjes op ons terras

Neem deel aan een toernooi of kom genieten als toeschouwer! In beide gevallen zal ons vriendelijke personeel je graag voorzien van een hapje en een drankje. We hebben altijd goed bier op de tap. Net als dat we diverse andere drankjes hebben voor de deelnemers die hun concentratie willen behouden. Bovendien kun je bij ons eten om het energieniveau op peil te houden tijdens onze darts toernooien. Is darten niet jouw ding, maar wil je wel meegenieten van de sfeer van een van onze toernooien? Dan kun je bij ons ook komen poolen. We hebben een ruim aantal pooltafels die regelmatig gebruikt worden voor een vriendschappelijke wedstrijd. Onder het genot van een drankje kun je komen poolen of heerlijk op ons terras vertoeven.

Schrijf je in voor de darts toernooien bij Café de Gouwetéén

Wil je graag ontdekken wat je kunt presteren op het gebied van darten? Neem dan deel aan een van onze toernooien. We hebben meer dan genoeg dartborden, dus er is over het algemeen ook plaats voor jou en je vrienden. Neem het op tegen andere dartliefhebbers en laat de resultaten van je avondjes oefenen zien. Schrijf je in voor een van de darts toernooien bij Café de Gouwetéén door ons contactformulier in te vullen of door direct een mail te sturen naar cafedegouweteen@gmail.com.