Skip to content

Darttoernooi

Ben je een echte dartliefhebber en wil je een darttoernooi bijwonen of zelf deelnemen aan een dart toernooi? Bij Café de Gouwetéén organiseren we regelmatig diverse darts toernooien. Iedereen kan meedoen aan een van onze toernooien en streven naar de overwinning. Meet jezelf met andere darters en geniet van onze unieke, ontspannen en gezellige sfeer die ook bij een competitief toernooi behouden blijft!

Altijd een gezellige sfeer, ook tijdens een darttoernooi!

Bij Café de Gouwetéén heerst er altijd een unieke sfeer. Je kunt bij ons terecht om heerlijk te ontspannen in het café of op ons terras aan het water. Daarbij geniet je dan van gezelligheid en een heerlijk drankje. Ons café bevindt zich midden in het Hornmeerpark, waardoor je op ons terras altijd omringd wordt door natuur. Een uitzicht op dit stukje prachtige natuur biedt je een gevoel van ontspanning. De gezelligheid is ook te vinden in ons café. We zijn niet voor niets het gezelligste café van Noord-Holland! Geniet met je drankje van de actie van een darttoernooi.

Ervaar een uniek darttoernooi bij Café de Gouwetéén

Een darttoernooi bij Café de Gouwetéén is altijd gezellig. Ook al is het een competitief toernooi, voor zowel toeschouwers als deelnemers is het altijd een topavond. De hele avond lang wordt er gestreden om de eerste plaats. Je kunt het spektakel aanschouwen onder het genot van een van onze bieren van de tap of zelf een drankje nuttigen tijdens het darten. Wanneer de winnaar bekend is, wordt het gegarandeerd feest en kun je tot in de kleine uurtjes genieten van de sfeer.

Andere activiteiten

Wil je graag meegenieten van de sfeer van een van onze toernooien, maar is darten niet jouw ding? Dan kun je jezelf bij ons ook op andere manieren vermaken. Je hoeft namelijk niet deel te nemen om een goed biertje te drinken in ons café. Bovendien hebben we meerdere pooltafels waaraan je met andere toeschouwers of met vrienden een potje kunt poolen.

Neem deel aan ons darttoernooi!

Ben je benieuwd hoe ver je het zou schoppen in een toernooi bij Café de Gouwetéén? Schrijf je dan snel in en neem deel aan het volgende toernooi. Vraag ons naar de datum van het volgende toernooi en schrijf je in via het contactformulier. Je kunt ons ook direct een mail sturen, door te mailen naar cafedegouweteen@gmail.com. Wil je direct weten wanneer er weer een toernooi is? Bel ons dan op 06-30726169.