Skip to content

Café Aalsmeer

Zoek je een gezellig café in Aalsmeer waar jij en je vrienden een gezellige tijd kunnen hebben? Kom dan langs bij Café de Gouwetéén! In ons café kun je gezellig darten, poolen en live voetbal kijken. Natuurlijk kun je in ons café in Aalsmeer ook van een lekker drankje genieten. We hebben een uitgebreide drankenkaart met goed bier, wijn en nog veel meer lekkere dankjes. Wil je van een lekkere lunch genieten? Ook dan ben je van harte welkom in ons café! Of je nu lekker wilt dansen of met je vrienden voetbal wilt kijken, in Café de Gouwetéén kun jij je absoluut vermaken.

Een café in Aalsmeer met een groene omgeving

Niet alleen kun jij je in ons café op allerlei verschillende manieren vermaken, maar ook de omgeving van het café is een reden om juist hier je biertje te komen drinken. Ons café in Aalsmeer ligt namelijk in het Hornmeerpark. In dit park kun je heerlijk wandelen, waarna je in ons café kunt bijkomen. We hebben een terras aan het water en in de ontspannende omgeving kun je echt even helemaal tot rust komen. Ben je met de kinderen op pad? Dan is het goed om te weten dat ook kinderen welkom zijn in ons café.

Iedere avond is het gezellig bij ons café in Aalsmeer

In ons café heerst altijd een goede sfeer en iedereen is er welkom. Wil jij lekker darten of poolen met je vrienden? In het café zijn meerdere dartborden aanwezig en ook bieden we je de mogelijkheid om te poolen. Staat er een leuke voetbalwedstrijd op de planning? Kom dan live voetbal kijken in hét café van Aalsmeer! Wil je simpelweg van een drankje genieten of lunchen in Aalsmeer? Ook dan ben je van harte welkom! Zo bieden we iedereen de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Kom jij ook bij ons langs om te poolen of te darten?

Ons café in Aalsmeer staat bekend als poolcafé onder liefhebbers van het poolen en als dartcafé bij liefhebbers van het darten. We kunnen vrijwel iedereen een vorm van vermaak aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om een zaal in ons café te huren, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren. Kom gerust bij ons langs als je zelf wilt ervaren hoe gezellig ons café is. Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je er zeker van zijn dat er plek is op de dag dat je bij ons langskomt? Dan kun je ons ook bellen of mailen.