Skip to content

Poolcafé

Wil je een ontspannen avondje uitgaan in Aalsmeer en gezellig poolen met je vrienden? Kom dan langs bij poolcafé Café de Gouwetéén. Geniet van de gezellige en toch ook ontspannen sfeer in ons café, terwijl je het opneemt tegen je vrienden en andere tegenstanders aan de pooltafel. Oefen je vaardigheden en nuttig een lekker drankje terwijl je uitgebreid bijkletst met je vriendengroep.

Kom naar een poolcafé waar altijd een prettige sfeer heerst

Bij Café de Gouwetéén heerst er altijd een prettige sfeer. Ons café bevindt zich midden in het Hornmeerpark in Aalsmeer. We zijn zo dus omringd door natuur. Neem plaats op ons terras aan het water en laat de natuurrijke omgeving je helpen ontspannen. Onder het genot van een heerlijk drankje of een hapje eten kun je een hele avond genieten van de gezelligheid in ons café en op ons terras.

Heerlijk ontspannen op het terras van Café de Gouwetéén

Wil je meer doen dan ontspannen en bijkletsen op ons terras? Dat kan bij ons ook! We zijn namelijk een echt darts- en poolcafé. We hebben een groot aantal dartborden hangen. Er is dus altijd ruimte voor jou en je vrienden om te darten. Bovendien schenken we diverse goede bieren van de tap en heerlijke andere drankjes. Je kunt onder het genot van een goed biertje je vrienden uitdagen voor een potje poolen aan een van onze pooltafels.

De hele avond poolen

Wij zouden geen echt poolcafé zijn als we niet meer dan een paar pooltafels hebben. We hebben een ruim aantal pooltafels beschikbaar voor iedereen die wil komen poolen. Je zou zelfs een klein toernooi met je vrienden kunnen houden. Geniet bij ons van heerlijke drankjes, een hapje eten en de hele avond poolen tot in de kleine uurtjes.

Vermaak je altijd in ons poolcafé

Vind je alleen poolen niet voldoende voor een avondje uit? Kies er dan voor om bij ons een hapje te eten of te darten. Ook kun je bij ons komen dansen op goede muziek en kun je live voetbal bij ons komen kijken. Er is altijd genoeg vermaak voor iedereen en je wordt geholpen door vriendelijk personeel.

Contact

Wil je weten welke mogelijkheden wij nog meer bieden als poolcafé? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of door direct een mail te sturen naar cafedegouweteen@gmail.com. We zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je liever direct antwoord op je vraag? Bel ons dan op 06-30726169.