Skip to content

Hornmeerpark Aalsmeer

Heb je genoten van het prachtige weer tijdens een lange wandeling in het Hornmeerpark in Aalsmeer? Kom dan heerlijk bij van je wandeling bij Café de Gouwetéén. Wij zitten aan het water in een rustige omgeving. Je kunt hier bijkomen en genieten van een heerlijk drankje of lunch in de groene omgeving van het Hornmeerpark in Aalsmeer. We schenken goed bier op ons terras en in ons café. Ook kinderen die heerlijk in het park hebben gespeeld zijn welkom bij ons.

Bijkomen van je wandeling in het Hornmeerpark in Aalsmeer

Ga je naar het Hormeerpark in Aalsmeer om te genieten van pure rust in een heerlijk ontspannende omgeving? Verleng deze ervaring dan door plaats te nemen op ons terras of in ons café. Wij hebben een uitstekende locatie aan het water, waar je heerlijk tot rust kan komen met een lekker drankje voordat je verder wandelt of weer naar huis gaat. Vooral op een zomerse middag kan een pauze op ons gezellige terras niet ontbreken. Geniet van een verfrissend biertje in de zomer of een heerlijk kopje koffie of thee bij ons binnen om op te warmen in de winter.

Heerlijk hapje eten vlakbij Hornmeerpark in Aalsmeer

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor goed bier en heerlijke andere drankjes. We hebben namelijk ook een heerlijke lunch- en dinerkaart. Bij Café de Gouwetéén kun je jouw middag in het Hornmeerpark in Aalsmeer dus uitstekend beginnen of eindigen met een heerlijk hapje eten. Daarbij zijn onze drankjes en onze lunch ook nog zeer betaalbaar en geniet je van onze unieke en gezellige sfeer.

Diverse activiteiten en gezellige sfeer

Café de Gouwetéén ligt in een zeer groene omgeving, namelijk in het Hornmeerpark in Aalsmeer. Dit zorgt voor rust en een ontspannen sfeer. Maar ons café is geen saai café, we staan namelijk bekend als het gezelligste café van Noord-Holland. We bieden je niet alleen rust en natuur op ons terras, maar ook een gezellige sfeer met veel activiteiten en vriendelijk personeel. Je kunt bij ons uiteraard terecht voor heerlijke drankjes en snacks in de avond, maar ook voor diverse activiteiten.

Darten, poolen en live voetbal

Onze meest populaire activiteiten zijn darten en poolen. We staan bekend als een echt poolcafé in de omgeving, maar we zijn ook populair onder de darters. We hebben namelijk veel dartborden hangen, waardoor we ook regelmatig darts toernooien kunnen organiseren. Deze activiteiten zijn altijd beschikbaar voor jou en je vrienden, zelfs wanneer we met veel voetballiefhebbers live voetbal aan het kijken zijn.