Skip to content

Darten

Heb je zin om een lekker potje te darten? Kom dan langs bij Café de Gouwetéén in Aalsmeer! Hier kun je darten in een prettige en sfeervolle omgeving, onder het genot van een drankje. Café de Gouwetéén is een dart- en poolcafé met veel dartborden. Daardoor hebben jij en je vrienden altijd de mogelijkheid om in ons café te komen darten. Daarnaast organiseren we ook regelmatig avonden waar je ondertussen van live sport kunt genieten.

Kom jij ook darten in Café de Gouwetéén?

Of je nu een echte liefhebber van de dartsport bent of simpelweg een leuke manier zoekt om je een avondje te vermaken, bij Café de Gouwetéén ben je aan het juiste adres. Niet alleen hebben we veel plek om te darten, maar ook de sfeer is een belangrijke reden dat veel gasten nog eens terugkomen. In ons café worden overigens allerlei lekkere dranken geserveerd, waar je van kunt genieten tijdens het darten.

Actuele informatie

Kom gerust bij ons langs

Wanneer je zin hebt om te darten in een sfeervolle omgeving, dan ben je van harte welkom in Café de Gouwetéén. Daarnaast kun je ook langs ons café gaan om te poolen, voetbal te kijken of om gewoon lekker van een drankje te genieten. Heb je vragen over ons café? Neem dan contact op!