Skip to content

Uitgaan Aalsmeer

Wil je graag een avondje uit? Bij Café De Gouwetéén kun je heerlijk uitgaan in Aalsmeer. Je kunt bij ons niet alleen komen dansen op de muziek van een goede dj, maar ook poolen, darten en nog veel meer. Wij bieden voor ieder wat wils in het gezelligste café van Noord-Holland, met vriendelijk personeel en uiteraard goed bier.

Dansen en uitgaan in Aalsmeer

Voor een heerlijk avondje uitgaan in Aalsmeer kun je uitstekend terecht bij Café de Gouwetéén. In onze prachtige zalen is er voldoende ruimte om te dansen op de nieuwste muziek en echte klassiekers. Dit kan allemaal onder het genot van goed bier en heerlijke andere drankjes. Ook kun je bij ons een zaal huren in Aalsmeer. Maar je kunt in het café ook terecht voor allerlei andere activiteiten die je avondje uit tot een topavond omtoveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan darten met vrienden, poolen of live voetbal kijken met vele anderen.

Veel ruimte om te darten

Uitgaan in Aalsmeer is meer dan alleen dansen. Bij Café de Gouwetéén kun je namelijk ook met veel leuke activiteiten jouw avond invullen. We hebben ontzettend veel dartborden hangen in ons café, waardoor er voor jou en je vrienden altijd plaats is om een prachtig potje te darten. Ook is er altijd wel iemand in ons café die de uitdaging wel met je aan wil gaan. Darten wordt door veel van onze gasten gecombineerd met het kijken van live voetbal en uiteraard met goed bier of een heerlijk ander drankje.

Poolen in een gezellige sfeer met gedegen tegenstanders

Ook kun je bij ons in een gezellige sfeer komen poolen. Onder het genot van een drankje kun je heerlijk komen poolen en je meten met je vrienden of met andere enthousiaste mensen. In ons café heerst er altijd een gezellige sfeer en kun je altijd wel een tegenstander vinden voor een potje darten of poolen. We organiseren ook regelmatig een darttoernooi waar iedereen aan mee kan doen. Speel voor je plezier of wordt competitief met anderen.

Sfeervol uitgaan in Aalsmeer en live voetbal kijken

Geniet je graag van een gezellige sfeer? Bij Café de Gouwetéén ontbreekt het je nooit aan een heerlijk drankje, lekkere snacks en voldoende vermaak. Naast dansen, poolen en darten kun je bij ons namelijk ook live voetbal kijken met andere voetballiefhebbers. Zo heb je altijd diverse opties voor de besteding van je avond wanneer je kiest voor uitgaan in Aalsmeer bij ons.