Skip to content

Dart toernooi

Hou je van darten en wil je jezelf graag meten met anderen? Bij Café de Gouwetéén organiseren we regelmatig een dart toernooi dat je uitdaging biedt. Of je nu een beginnende of ervaren darter bent, bij ons kun je altijd deelnemen aan een toernooi. Geniet van de sportieve sfeer en vier je overwinning met een goed biertje, een wijntje of een ander heerlijk drankje.

De unieke sfeer van Café de Gouwetéén

De sfeer is wat Café de Gouwetéén zo uniek maakt. Ons café ligt midden in het Hornmeerpark in Aalsmeer, waardoor het omringd is met natuur. Je zult je dus snel ontspannen voelen wanneer je plaatsneemt op ons terras aan het water. Bovendien heerst er een gezellige sfeer, die ervoor zorgt dat je op je gemak bent en ook nog een leuke tijd beleeft. Ons vriendelijke personeel zorgt er graag voor dat je voorzien bent van een drankje, bijvoorbeeld een van onze goede bieren.

Neem deel aan een dart toernooi bij Café de Gouwetéén

Een heerlijk drankje, zoals een goed biertje, is natuurlijk essentieel bij een dart toernooi in ons café. Neem het op tegen je vrienden of de andere dartliefhebbers die zich hebben ingeschreven. Aan het eind van de avond staat er maar één speler bovenaan en vieren we met zijn allen het prachtige resultaat van een van onze darts toernooien. Bij een overwinning hoort uiteraard een drankje om mee te proosten. In ons café hebben we daarom goed bier op de tap en diverse andere drankjes die ons vriendelijke personeel graag voor je klaarmaakt.

Geniet van heerlijk eten en drinken tijdens een dart toernooi

Hebben we veel deelnemers? Dan kan het zo zijn dat ons dart toernooi tot in de kleine uurtjes doorgaat of eerder begint. Gelukkig kun je bij ons ook heerlijk eten bestellen van onze lunch- of dinerkaart. In de loop van de avond is het uiteraard ook mogelijk om te genieten van diverse snacks tussen de rondes van het toernooi door.

Schrijf je in voor ons volgende toernooi

Ben je benieuwd wanneer ons volgende dart toernooi plaatsvindt? Of wil je direct je inschrijving regelen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Ook kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar cafedegouweteen@gmail.com of bel ons op 06-30726169. We zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden en je inschrijving voor het volgend toernooi verzorgen.