Skip to content

Lunchen Aalsmeer

Wil je gezellig lunchen in Aalsmeer? Dan ben je bij Café de Gouwetéén aan het juiste adres! Ons café in Aalsmeer ligt in het Hornmeerpark, in een groene omgeving en dicht aan het water. Dat zorgt ervoor dat je bij ons op het terras heerlijk tot rust kunt komen terwijl je van je lunch geniet. Is het geen mooi weer of wil je liever ergens binnen lunchen in Aalsmeer? Maak je geen zorgen, ook binnen is het in ons café altijd gezellig! Het café heeft een sfeervolle inrichting en we bieden verschillende vormen van vermaak aan.

In en rondom ons café valt veel te beleven

Kom je bij ons lunchen in Aalsmeer? Dan kun je dit combineren met een potje pool of met een darttoernooi. In ons café zijn ruim voldoende dartborden aanwezig. Ben je een liefhebber van het darten en/of poolen? Dan zul jij je in ons café geen moment vervelen! Veel liefhebbers komen speciaal naar ons café om hier te darten of te poolen. Bovendien kun je in het café ook regelmatig live voetbal kijken. Vindt er een spannende wedstrijd plaats? Dan is de kans groot dat je de wedstrijd bij ons in het café kunt kijken.

Lunchen in Aalsmeer onder het genot van een drankje

Kom je bij ons lunchen in Aalsmeer, dan kun je uit verschillende maaltijden kiezen. Tijdens en na de lunch kun je van een lekker fris drankje genieten. We hebben namelijk een uitgebreide drankenkaart. Drink je graag een biertje? Dan is het goed om te weten dat we in ons café goed bier schenken. Drink je liever een koude frisdrank of juist een warme koffie? Ook dan kunnen wij je een lekker drankje aanbieden.

Lunchen in Aalsmeer? Kom bij ons de sfeer proeven!

Ben je benieuwd naar wat ons café zo gezellig maakt? Kom dan zelf eens de sfeer proeven! Iedereen is welkom in Café de Gouwetéén. Je kunt hier heerlijk lunchen na een wandeling door het Hornmeerpark in Aalsmeer, maar ook ‘s avonds kun je hier van een drankje genieten. Kom je langs voor een borrel met vrienden? Of kom je gezellig darten en lunchen met de kinderen? We bieden verschillende vormen van vermaak aan in ons gezellige café, waardoor iedereen het hier naar zijn zin kan en zal hebben.

Wil je graag een zaal afhuren in ons café of wil je zeker zijn van een plekje? Bel of mail ons dan gerust!