Skip to content

Terras Aalsmeer

Is het lekker warm buiten en zoek je een gezellig terras in Aalsmeer? Dan ben je van harte welkom op ons terras! Café de Gouwetéen zit in het Hornmeerpark, in een mooie groene omgeving. Veel mensen besluiten om na een wandeling door het park op ons terras te komen ontspannen. Maar ook als je niet van plan bent om een wandeling te maken, is ons terras in het Hornmeerpark een fantastische locatie om in een groene omgeving tot rust te komen. Kom jij graag van een drankje genieten of wil je lunchen in Aalsmeer? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Het terras in Aalsmeer is altijd gezellig

Op ons terras in Aalsmeer is de sfeer altijd goed. De mooie locatie is voor veel gasten een reden om ons te bezoeken, maar ook de kwaliteit van de bediening en de vriendelijke service zijn voor veel gasten een reden om terug te komen. Zit het weer even tegen of heb je zin om na je bezoek aan het terras nog iets leuks te doen? Dan is het goed om te weten dat het binnen in ons café in Aalsmeer ook altijd gezellig is. In het café zijn meerdere pooltafels en dartborden te vinden.

Een uitgebreide drankenkaart op ons gezellig terras in Aalsmeer

In ons café en op ons terras in Aalsmeer heb je de keuze uit tal van verschillende drankjes. We hebben een uitgebreide drankenkaart, met onder meer goed bier en wijn. Geniet je liever van een koude frisdrank of juist van een warme koffie? Ook dit kunnen we je aanbieden! Bij ons op het terras kun je gezellig borrelen met je vrienden, maar ook gezinnen met kinderen zijn van harte welkom. Uiteraard schenken we geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar, maar iedereen is welkom in het café en op het terras.

In het café valt altijd wat te beleven

In Café de Gouwetéén valt altijd iets te beleven. Terwijl je ‘s zomers op het terras in Aalsmeer kunt genieten, kun je ‘s winters binnen ontspannen in ons warme en sfeervolle café. Er worden regelmatig darttoernooien en live voetbalavonden georganiseerd. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om een zaal af te huren. Moet er binnenkort een feestje gevierd worden? Ook dan kun je dus altijd in ons café terecht! Heb je vragen over ons café, terras of over de zaal die je bij ons kunt afhuren? Dan kun je ons altijd mailen of bellen.