Skip to content

Overdekt terras Aalsmeer

Wil je heerlijk genieten van een lange avond terwijl er regen wordt verwacht? Kom dan naar Café de Gouwetéén en geniet van ons overdekt terras in Aalsmeer. Haal het meeste uit je diner- of borrelavond en geniet van onze prachtige omgeving, weer of geen weer. Ons café is gelegen in het prachtige Hornmeerpark in Aalsmeer. Je kunt op ons terras genieten van de natuur en onze gezellige sfeer. Bovendien is ons terras gelegen aan het water, dus kun je optimaal ontspannen met een koffie of een ander lekker drankje.

Ontspan je volledig op ons overdekt terras in Aalsmeer

Ongeacht het weer kun je heerlijk op ons overdekt terras in Aalsmeer plaatsnemen. Heb je een mooie wandeling gemaakt door het park en wil je even bijkomen? Ontspan je volledig op ons terras in de natuurrijke omgeving met een heerlijk kopje koffie in Aalsmeer. Heb je trek gekregen? Bekijk dan onze lunch- of dinerkaart en geniet van een heerlijk hapje eten in de gezellige sfeer van ons café.

Ontdek de unieke sfeer op ons overdekt terras in Aalsmeer

Ontdek de unieke sfeer van Café de Gouwetéén. Bij ons kun je volledig ontspannen, terwijl je van de gezelligheid geniet. De natuur staat heel dicht bij ons overdekt terras in Aalsmeer, waardoor je kunt genieten van het ontspannende effect van de natuur. De gezelligheid die bij ons heerst, komt vooral voort uit ons personeel en onze gasten. We houden allemaal van een gezellige avond en ons personeel is erg vriendelijk. Je kunt je een hele avond vermaken door te komen borrelen met vrienden en een spelletje darts of pool te spelen.

Darten, poolen en live voetbal

Klets bij op ons overdekt terras in Aalsmeer of kies ervoor om iemand uit te dagen voor een spelletje darts. We hebben veel dartborden hangen, waardoor je bijna altijd de mogelijkheid hebt om je vrienden uit te dagen. Ons grote aantal dartborden stelt ons ook in de gelegenheid om regelmatig een darttoernooi te organiseren. Bovendien hebben we een ruim aantal pooltafels zodat we veel gasten de kans kunnen geven om te poolen. Geef je de voorkeur aan voetbal kijken met een grote groep voetballiefhebbers? Dan is het goed om te weten dat je bij ons ook regelmatig live voetbal kunt kijken en zo kunt genieten van een prachtige avond.

Vragen?

Heb je vragen over ons café? Stel al je vragen via het contactformulier en we zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden. Uiteraard kun je gewoon bij ons langskomen om onze unieke sfeer zelf te ervaren en een activiteit uit te proberen.