Skip to content

Koffie Aalsmeer

Wil je heerlijk ontspannen koffie drinken in Aalsmeer? Bij Café de Gouwetéén kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie in Aalsmeer. Je vindt ons café midden in de groene omgeving van het Hornmeerpark in Aalsmeer. Zo kun je in een prachtige en rustige omgeving heerlijk bijkomen van je wandeling in het park. Maak je uitstapje nog specialer door niet alleen een wandeling te maken, maar ook bij ons gezellige café een kopje koffie of iets fris te drinken.

Geniet van een kopje koffie in Aalsmeer op ons terras

Ga je in de middag een wandeling maken in het Hornmeerpark? Dan kom je waarschijnlijk langs ons café. Neem dan gerust plaats op ons terras aan het water en kom heerlijk tot rust. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie in Aalsmeer of andere drankjes en snacks. Je kunt uiteraard ook bij ons uit eten in Aalsmeer na een lange middag in het park.
Geniet van de ontspannen en gezellige sfeer op ons terras en in ons café in Aalsmeer. De unieke combinatie van ontspanning en gezelligheid komt alleen tot stand door onze bijzondere locatie en het vriendelijke personeel.

Een kopje koffie in Aalsmeer en diverse activiteiten in de avond

We bieden je een betaalbaar kopje koffie in Aalsmeer en diverse activiteiten in de avond. Bij Café de Gouwetéén kun je namelijk niet alleen uit eten, maar ook de hele avond lang borrelen en darten of poolen. Dit is ideaal voor iedereen die van een rustig avondje uit houdt. Wil je graag wat meer bewegen? Dan kun je in ons café ook dansen op goede muziek. Hou je van voetbal? Dan kun je bij ons ook live voetbal komen kijken met andere voetballiefhebbers. Of je nu een kopje koffie wilt drinken terwijl je naar voetbal kijkt of liever geniet van een goed biertje, bij ons is het altijd gezellig.

Stel je vraag aan Café de Gouwetéén

We bieden voor ieder wat wils, van een heerlijk kopje koffie in Aalsmeer in de middag tot een goed biertje of heerlijk wijntje op de late avond. Heb je vragen over hoe je jezelf nog meer bij ons kunt vermaken? Of wil je zeker weten dat we open zijn, zodat je een kopje koffiebij ons kunt drinken? Vul dan het contactformulier in en we beantwoorden al je vragen zo snel mogelijk. Liever direct antwoord op je vraag? Bel ons dan op 06-30726169.