Skip to content

Uit eten Aalsmeer

Wil je graag een gezellige avond? Begin je avond dan goed en ga uit eten in Aalsmeer bij Café de Gouwetéén. We hebben een unieke lunch- en dinerkaart en voor ieder wat wils. Terwijl je een heerlijk hapje eet bij ons, kun je genieten van de gezellige sfeer en de prachtige omgeving. Veel van onze gasten kom bij ons eten na een lange wandeling door het Hormeerpark in Aalsmeer. Ons café is namelijk gelegen in het park en aan het water. Kom je bij ons uit eten in Aalsmeer, dan geniet je van de natuurlijk omgeving van ons café.

Heerlijk uit eten in Aalsmeer in een ontspannen en gezellige sfeer

Bij Café de Gouwetéén kun je uitgebreid genieten van de prachtige omgeving als je bij ons komt uit eten in Aalsmeer. We hebben een ruim terras waar je ook overdekt kan zitten en er is voldoende plaats voor groepen. Je kunt heerlijk komen lunchen en genieten van diverse broodjes en andere gerechten. Ook kun je bij ons heerlijk uit eten aan het eind van de middag en het begin van de avond. Je kunt enkel komen eten bij ons, maar ook de hele avond blijven zitten om te borrelen en te genieten van de sfeer. Zowel op ons terras als binnen in ons café is er voldoende plaats en heerst er altijd een ontspannen, maar gezellige sfeer.

Een lange avond uit eten in Aalsmeer

Kom je een avond lang borrelen met vrienden bij ons café? Dan valt er nog meer te ervaren dan de heerlijke drankjes en hapjes die je kunt nuttigen. Je kunt bij ons namelijk ook darten op een van de vele dartborden, of poolen. Er is altijd voldoende ruimte om te darten door ons grote aantal dartborden. We hebben er genoeg om ook regelmatig een darttoernooi te organiseren. Of je nu een liefhebber bent van darten, poolen of live voetbal kijken, bij Café de Gouwetéén kun je jouw avond uit eten in Aalsmeer zo lang uitrekken als je wilt.

Kom langs en geniet van heerlijk eten

Kom bij van je wandeling in het Hornmeerpark en ga heerlijk uit eten bij Café de Gouwetéén. Ook kinderen zijn welkom in het gezelligste café van Noord-Holland. Bovendien is ons eten en drinken betaalbaar en hebben we vriendelijk personeel. Er is veel bij ons te beleven en je kunt altijd genieten van de fantastische sfeer. Kom gerust eens langs!