Skip to content

Eten Aalsmeer

Zoek je een plek waar je heerlijk kunt eten in Aalsmeer? Breng dan eens een bezoek aan Café de Gouwetéén! In ons café is het altijd gezellig en heb je de keuze uit verschillende gerechten. Je kunt bij ons komen lunchen in Aalsmeer, maar ook kun je hier uiteten. Ondertussen kun je van een lekker drankje genieten. We bieden diverse alcoholische dranken aan, waaronder goed bier, maar je kunt ook een lekkere koude frisdrank of warme koffie bestellen. Veel van onze gasten blijven na het eten in Aalsmeer nog hangen vanwege de gezellige sfeer in het café. Kom jij ook graag de sfeer proeven in hét café van Aalsmeer? Dan ben je van harte welkom!

Eten in Aalsmeer met een groep vrienden of met het gezin

Je kunt bij ons komen eten, om na afloop nog een borrel te doen met een groep vrienden. We schenken echter ook veel drankjes zonder alcohol. Ook kinderen en mensen die geen alcohol drinken zijn in ons café dus van harte welkom! In Café de Gouwetéén kunnen jij en je gezelschap zich op verschillende manieren vermaken. Speel je graag een potje pool of darts? Dan is het goed om te weten dat we veel dartborden en meerdere pooltafels hebben! Het café wordt daarom ook veelbezocht door liefhebbers van de dartsport en er worden regelmatig toernooitjes georganiseerd. Ben je een liefhebber van voetbal? In ons café worden de spannendste wedstrijden regelmatig live getoond.

Heerlijk eten in Aalsmeer na een wandeling door het Hornmeerpark

Je kunt bij ons eten in Aalsmeer op een gezellige locatie met een groene omgeving. Het café ligt namelijk in het Hornmeerpark, dicht bij het water. Veel van onze gasten komen na hun wandeling in het café om hier even lekker te ontspannen. Bij mooi weer kun je ook bij ons op het terras genieten. Zit het weer even niet mee? Dan kun je binnen genieten van de warme inrichting en de sfeer. Tijdens onze openingstijden valt er in het café dus altijd meer dan genoeg te beleven, ongeacht het weer en het tijdstip.

Zeker zijn van een plekje?

In ons café is iedereen van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig. Moet je van verder komen en wil je er zeker van zijn dat je bij ons kunt komen eten in Aalsmeer? Bel of mail ons dan gerust! Je kunt ook contact met ons opnemen als je een zaal in het café wilt afhuren.