Skip to content

Aalsmeer terras aan het water

Wil je graag borrelen of eten in Aalsmeer op een terras aan het water? Geniet bij Café de Gouwetéén van een gezellige sfeer op ons terras en in ons café. Het is bij ons altijd gezellig en je kunt bij ons terecht om heerlijk te ontspannen, maar ook om te genieten van een avond vol gezelligheid. Kom heerlijk eten of borrelen in Aalsmeer op ons terras aan het water en geniet van een lange warme zomeravond buiten. Of kom binnen en daag anderen uit voor een potje darten of poolen.

Ontspannen maar gezellige sfeer in Aalsmeer

Het terras van Café de Gouwetéén is gelegen aan het water in het prachtige Hornmeerpark in Aalsmeer. Onze locatie in de natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat je op ons terras heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de natuur. Heb je een mooie wandeling gemaakt in het park? Dan kun je bijkomen op ons terras met een heerlijk kopje koffie in Aalsmeer. Ook kun je bij ons terecht voor een lunch of diner op het terras. Voor iedere gelegenheid kun je bij ons komen genieten van de sfeervolle inrichting en de gezelligheid. De constante gezelligheid hebben we deels aan ons zeer vriendelijke personeel te danken. Zij voorzien je graag van een drankje en eten om de middag of avond compleet te maken.

Lunchen, eten en borrelen in Aalsmeer op ons terras aan het water

Bij Café de Gouwetéén kun je heerlijk eten op ons terras. Je kunt bij ons komen lunchen in de middag en genieten van diverse broodjes. Ook kun je een avond vol gezelligheid uitstekend beginnen met een gerecht van onze dinerkaart. Wil je na een hapje eten nog langer genieten van onze unieke en vooral gezellige sfeer? Dan kun je de hele avond lang bij ons borrelen met snacks en diverse activiteiten.

Vermaak je een hele avond in een gezellige sfeer

Onder het genot van een drankje kun je komen darten en poolen in ons café. We hebben een groot aantal dartborden hangen, zodat er bijna altijd wel een dartbord vrij is voor jou en je vrienden. Ook hebben we meerdere pooltafels om je vaardigheden te testen. Goede muziek maakt de sfeer compleet en zorgt ervoor dat je de hele avond kunt vullen met gezelligheid en vermaak. Kom gerust eens langs en ontdek onze unieke sfeer in Aalsmeer op ons terras aan het water!